Karol Ondriaš - voľby do Európskeho parlamentu, eurovoľby

O nás
Videogaléria Karola Ondriaša
Pýtali ste sa aktuálne otázky ohľadom volieb do Európskeho parlamentu
Platenie desiatku a televízne informácie Tlačiť E-mail
Štvrtok, 08 November 2007 23:11
Po prevrate v roku 1989 ma prekvapil všeobecný morálny úpadok časti slovenskej poločnosti, ako výsledok práce kolonizačných základní na Slovenku a vo svete. Denne mi to potvrdzujú mnohé skutočnosti. Dôvod je jednoduchý. Keby slovenská spoločnosť morálne neupadla, neplatila by tak s nadšením kolonizačný desiatok veľkým kolonizačným konzorciám.


Musíme si uvedomiť, že dnes už máme hrubý domáci produkt (HDP) v stálych cenách o 35-40% vyšší ako za socializmu. Pričom priemerná reálna mzda je stále na úrovni socializmu (veľká väčšina občanov ju má dokonca nižšiu) a reálne dôchodny nedosahujú úroveň socializmu. Paradoxne ešte k tomu, z vyššieho HDP nie sme schopní mať bezplatné zdravotníctvo a lieky, a bezplatné školstvo, a mnoho ďalšieho, ako za socializmu. Prečo je to tak? Je to tak preto, lebo Slovensko platí kolonizačnú dávku kolonizátorom. Denne sa stráca z HDP viac ako 1,4 miliarda Sk. Opakujem, aby sme takúto kolonizačnú dávku platili bez toho, aby sme si to vôbec uvedomovali, musí byť dostatočne veľká časť spoločnosti mentálne vytunelovaná a časť spoločnosti na morálne nízkej úrovni. Morálne nízka úroveň sa dennodenne prezentuje v médiách a takto zavádza ako morálny štandard. Významnou časťou morálneho úpadku je odsudzovanie socializmu na Slovensku. Robí sa to kvôli tomu, že kolonizátori sa boja, aby sa opäť nedostali k moci komunisti a zastavili platenie kolonizačnej dávky, ako to bol počas 40 rokov socializmu.
Predpokladám, že takýto cieľ mala aj výstava ohlásená na TA3 dňa 31.10.2007. Citujem „...v Slovenskej národnej galérii v Bratislave začal unikátnou výstavou fotografického dokumentu s názvom ‘Stratený čas‘. Výstava ponúka takmer 1000 farebných a čiernobielych fotografií, ktoré zachytávajú dejiny ľudskej každodennej všednosti v rokoch 1969-1989. Toto obdobie je považované za poslednú vrcholnú etapu neprofesionálnej fotografie.“ Koniec citátu.
Pretože žijeme v profesionálnom totalitnom systéme, tak sa len pýtam. Je takáto výstava produktom morálneho úpadku spoločnosti? Je úlohou TA3 vychovávať aj morálne dementných občanov? Kedy naša umelecká komora urobí výstavu fotografií na tému “Produkt úpadku spoločnosti po prevrate 1989”? Materialu je za posledných 17 rokov neúrekom.
Komentárov
Vyhľadávanie
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anketa

Ste za znárodnenie strategického majetku?
 

Externé odkazy