Karol Ondriaš - voľby do Európskeho parlamentu, eurovoľby

O nás
Videogaléria Karola Ondriaša
Pýtali ste sa aktuálne otázky ohľadom volieb do Európskeho parlamentu
Bombardovanie Kambodže vojskom USA – zločin, o ktorom sa nikto nesmie dozvedieť Tlačiť E-mail
Nedeľa, 29 August 2010 07:40

Tento článok dávam na stranku druhy-krát, lebo pôvodny članok  niekto vymazal.

 V čase, keď som sa rozhodol dopísať článok o bombardovaní Kambodže a poslať to do novín (kde to zatiaľ nikto neuverejnil), bol som upozornený na článok, ktorý vyšiel v +7dní (19.10.2007). Článok má názov „Ríša zla Sovietsky zväz vyrástol na haldách mŕtvych“. V článku sa napríklad píše, citujem: “Nik nemôže presne zrátať počet obetí teroru po Kirovovej smrti. Niektoré pramene uvádzajú, že represálie v rokoch 1927 - 1938 si vyžiadali takmer štrnásť miliónov ľudských životov.

Iné údaje zaznamenávajú obete z rokov 1935 až 1941. Bolo ich takmer dvadsať miliónov. Sedem miliónov popravili, ostatní zahynuli v gulagu. Podľa historika Roberta Conquesta boli v rokoch 1936 - 1938, teda v období najväčšieho teroru, tri milióny popráv a dva milióny úmrtí v koncentračných táboroch...Boľševická krutovláda si podľa niektorých údajov vyžiadala približne šesťdesiat miliónov mŕtvych. Územie Sovietskeho zväzu zmenila na jediný mohutný, nedozerný cintorín. Už desaťročia po celej krajine odhaľujú nové a nové masové hroby...“.


Časopisy a noviny typu +7dní som nikdy nečítal, pretože si myslím a mám nesprávnu predstavu, že by som retardoval. Vždy som si myslel, že úloha všetkých mienkotvorných médií po prevrate a následnej všeobecnej kolonizácii Slovenska po roku 1989 je vychovať pekného, zdravého, šťastného slovenského motroka s totálne vytunelovaným mozgom, ktorý bude mať možnosť  uspokojovať  svoje slobodné záujmy v rozsahu, ktorý určí propaganda. Väčšinou to budú jeho pudové a hormonálne záujmy.
Prečítajúc si článok v +7dní som zistil, že to je už málo. Myslím si, že z článku jasne vyplýva, že propaganda chce vychovať z občanov Slovenska morálne dementných bojovníkov, ktorí majú niečo nenávidieť, proti niečomu bojovať a nemilosrdne to zabíjať. Dávam si otázku, kto potrebuje z občanov Slovenska vychovať morálne dementných bojovníkov, a načo ich chce použiť. Budeme pokračovať v tradícii prvej a druhej svetovej vojny, keď sme bojovali  za cudzie záujmy, za ochranu a zväčšenie cudzích majetkov? Budeme opäť chrániť vlastným telom majetok na Slovensku, ktorý nám opäť nepatrí? Bude to marxizmus, boľševizmus a komunizmus, proti ktorému nás budú hnať? Asi áno. To ale znamená, že ideológia marxizmu je tak silná a nebezpečná pre súčasnú svetovú šľachtu, že už teraz sa pripravujú slovenskí boží bojovníci, ktorí budú proti nej bojovať.


Ale vrátim sa k článku v +7dní. Zrejme autor článku nevie, že o zločinoch Stalina v gulagoch vyšla už aj vedecká publikácia, kde sa konštatuje, že všetky údaje o počte obetí v gulagoch boli vymyslené
(http://www.ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=showCategory&catid=49).
Boli vymyslené podobne ako zbrane hromadného ničenia v Iraku a pravdepodobne ich vymysleli tie isté organizácie. 

Z vedeckej publikácie vyplýva, že za Stalina zomrelo v gulagoch za 33 rokov 2 až 2,3 milióny ľudí. V gulagoch bolo okolo 20% kontrarevolucionárov, ostatní boli kriminálnici a zločinci. Len 8,4% ľudí boli odsúdení podľa udania tajnej polície. Keď predpokladám, že všetci kontrarevolucionári boli neprávom odsúdení, t.j. boli politický väzni (v skutočnosti počet politických väzňov bol menší ako počet kontrarevolucionárov), a prepočítam to na počet obyvateľov Slovenska, 5,3 miliónov, a za 1 rok, tak sa dá vypočítať, že v gulagoch ročne zomrelo okolo 450 kontrarevolucionárov na 5,3 milióna obyvateľov. Koľko nevinných obetí produkuje v súčasnosti Slovensko ročne? Keď spočítam počet zavraždených, počet mŕtvol nájdených ročne na ulici, počet ľudí, ktorí sa ročne stratia a nenájdu (nebudem k tomu počítať počet samovrahov), tak súčet je okolo 450 ročne. To znamená, že v súčasnosti zomiera na Slovensku toľko nevinných ľudí ako kontrarevolucionárov v staliských gulagoch. Dá sa z toho uzavrieť, že súčasný režim na Slovensku je podobne zločinný ako stalinistický v gulagoch, týkajúci sa kontrarevolucionárov?  


Iné porovnanie. Počas kléro-fašistickej vlády na Slovensku bolo poslaných na smrť okolo 96 000 obyvateľov za 6 rokov z 3,5 milióna obyvateľov, t.j. 16000 ročne. Keď to prepočítam na obyvateľa a rok, tak vládnuci režim počas Slovenského štátu zabíjal 48-krát účinnejšie ako stalinské gulagy v prípade kontrarevolucionárov. Podobne, keď porovnáme počet ľudí popravených za Stalina s počtom obyvateľov a roky s režimom za Slovenského štátu, tak vládnuci režim počas Slovenského štátu zabíjal 32-krát účinnejšie, ako popravoval Stalin. (A to už nehovorím o tom, že medzi obeťami stalinských gulagov a popravenými bola väčšina kriminálnikov a obeťami Slovenského štátu boli veľkou väčšinou nevinní obyvatelia Slovenska.)

Súčasťou výchovy morálne dementných bojovníkov, je nielen produkcia skreslených a vymyslených informácii ale aj zatajovanie objektívne dokázaných zločinov a genocídy systému v ktorom žijeme – barbarizmu. Uvediem aspoň jeden príklad. 
Skoro dennodenne ma fascinuje dnešný demokratický a humánitný štandard. Dnes je to napríklad správa o bombardovaní v Kambodži, ktorú som si prečítal na http://japanfocus.org/products/topdf/2420 a na Znet zo dňa 15.5.2007. Zo správy vyberám: Z posledných (ale stále nekompletných) údajov z databázy „the Air Force USA“ o bombardovaní Kambodži vyplýva, že USA od  4.10.1965 do 15.8.1973 USA bombardovali Kambodžu účinnejšie, ako sa doteraz vedelo. Počas tohoto obdobia vykonali 230 516 náletov a zhodili na Kambodžu 2 756 941 ton bomb na 113 716 cieľov. Podľa rozkazu bombardovali všetko čo lieta a všetko, čo sa hýbe. Pričom viac ako 10% cielov bolo nerozlíšených. Bombardér B-52 plne naložený s 108 225 kg alebo 42 340 kg bombami počas kobercového náletu zhodil náklad  na plochu okolo 500x1500 metrov a spôsobil skoro absolútnu deštrukciu dediny. Z databázy vyplýva, že bombardovanie začalo štyri roky predtým, ako sa doteraz vedelo, t.j. nie za prezidenta USA Nixona, ale už za prezidenta Johnsona. USA zhodili na Kambodžu viac bomb, ako spojenci počas Druhej svetovej vojny, čo bolo len 2 miliony ton bômb zahrňujúc aj atómové bomby. To znamená, že Kambodža je pravdepodobne najviac bombardovanou krajinou v celej histórii ľudstva. (Históriu bombardovania je popísaná na str. 51,

http://www.ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=8&catid=47

 

Mapa ukazuje lokalizáciu 115273 cielov a intenzitu bombardovania Kambodže od 4.10.1965 do 15.8.1973.
  

Fakty o bombardovaní t.j. o genocíde v Kambodži sú hrozné. Čo je ale hroznejšie, že genocída v Kambodži, bola výsledkom fungovania mnohoročnej demokracie v USA a vo svete, a že trhová kapitalistická demokracia zabezpečila a zabezpečuje, že nikto nemohol potrestať vinníkov za jasne dokázanú genocídu v Kambodži. Toto je dôkaz, že žijeme v profesionálne totalitnom systéme - barbarizme, ktorý sa zakrýva pozlátkou kapitalistickej demokracie, kde súkromný majetok vládne nad demokraciou neomedzenou mocou. Moc trhovej kapitalistickej demokracie je obdivuhodná.

Karol Ondriaš
31.10.2007

Komentárov
Vyhľadávanie
Prokop   |2010-09-03 17:57:51
jedine marxizmus na týchto lotrov, iné formy protestu sú smiešne
Prokop   |2010-09-05 10:49:44
zase som počul idiota tvrdiť že Stalin od 1925-1940 zabil 40 miliónov
dobrých ľudí

Podraz jménem
Obama

http://mustwatch.hztz.cz/film/podraz-jmen em-obama-deception/
gazda  - Parenti   |2010-09-22 08:38:21
Michael Parenti ma na video.google zopar videi. Mojim favoritom je Strugle for
history. Videl som najmenej 50x. Hovori aj o bomabrdovani Kambodze.Milujem jeho
ton. Glorification of Nixon. No mention about carpet bombing of Kambodia. But he
wasnt perfect. Try to tel this when police oficer stops you for speeding.
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anketa

Ste za znárodnenie strategického majetku?
 

Externé odkazy