Karol Ondriaš - voľby do Európskeho parlamentu, eurovoľby

O nás
Videogaléria Karola Ondriaša
Pýtali ste sa aktuálne otázky ohľadom volieb do Európskeho parlamentu
60. Výročie Víťazného februára v roku 1948 a komunizmus Tlačiť E-mail
Pondelok, 25 Február 2008 23:31

Mnohé výskumné tímy merajú úpadok spoločnosti na základe rôznych parametrov.

Sú to parametre sociálnej patológie, ktoré sa každoročne publikujú v štatistických ročenkách SR, eurostatu alebo OSN. Spomeniem aspoň niektoré parametre: Počet vrážd, násilných trestných činov, alkoholikov, narkomanov, výpalníkov, organizovaného zločinu, psychicky chorých, krádeží, emigrantov, predaj ľudí, detskej prostitúcie, detí vyrastajúce v neúplnej rodine... Štatistiky jednoznačne dokumentujú, že po odstránení komunistického zázraku po roku 1989, všetky tieto parametre stúpli, niektoré až niekoľkonásobne, čo dokazuje mentálny úpadok a možno až mentálnu degeneráciu (dúfam, že len časti) slovenskej spoločnosti po roku 1989 (štatistické údaje sú napríklad na: http://www.ondrias.sk/index.php/knihy/knihy.html?task=mdownload&id=6).

 

Na získavaní týchto štatistických údajov pracuje veľa odborníkov a stojí to veľa peňazí. Ja som ale zistil, že odhadnúť stupeň totality a mentálny úpadok spoločnosti sa dá rýchlo a lacno, stačí si pozrieť prezentovanie názorov a komentáre k rôznym udalostiam vo svete v slovenských médiách. Posledné dni sú to relácie k 60. výročiu februára 1948. Z relácií sa dá veľmi ľahko odhadnúť stupeň mentálneho úpadku spoločnosti. Použitím tohto parametru som získal dojem, že spoločnosť upadla až degenerovala, proste, že je to ešte horšie, ako uvádzajú štatistické ročenky. Pýtam sa, je môj dojem správny?

Pretože, v súčasnej totalitnej trhovej demokracii sa nesmie vysloviť verejne názor, ktorý prekračuje oficiálny názor alebo hranicu sterility, mám len otázky:

Má v systéme motroctva, v ktorom žijeme, TV TA3 za úlohu tunelovať mozgy občanom Slovenska s najvyšším IQ?
Má v systéme motroctva, v ktorom žijeme, TV Markíza alebo televízia JOJ za úlohu tunelovať mozgy občanom Slovenska s najnižším IQ?
A ak majú, prečo to robia tak primitívne?
Ako majú rozdelené tunelovanie mozgov ostatné média?
Prečo to vôbec robia?

Prečo naša oligarchia musí okydať komunistický zázrak rozvoja Slovenska počas 40 rokov socializmu, zázrak v oblasti ľudských práv, humanity, rozvoja poľnohospodárstva, priemyslu, školstva, vedy, kultúry... v porovnaní s tým, čo bolo predtým a po roku 1989?

Otázka: Prečo mienkotvorné médiá potrebujú tunelovať mozgy občanom Slovenska a vytvárať morálne upadnuté stádo 24 hodín denne?

Robia to preto, aby občania Slovenska spokojne platili kolonizačnú dávku, aby naše stredoškoláčky a vysokoškoláčky opatrovali cudzích starých rodičov v Rakúsku, v Nemecku, v Anglicku... a nie vlastných, aby naši vysokoškoláci robili pomocné a odborné práce vo svete a nie doma, aby slovenskí občania robili v cudzích továrňach na Slovensku za 20% mzdu, aby naši vojaci chránili cudzí a často nakradnutý majetok doma a vo svete, aby sme s pokorou prijali, keď nás lúpežnícke a zločinecké konzorciá využívajú pri odstraňovaní konkurencie a dobývaní nových území a surovinových zdrojov vo svete, aby sme s pokorou prijali a aj pomáhali, keď dôjde k štvrtému stretu civilizácií, Západnej Európy a Východnej Európy+azíjskej časti Ruska, k štvrtej kolonizačnej výprave demokratov a humanistov ďalej na východ.

Neprekvapuje ma, že súčasná naša a vládnuca svetová oligarchia stále okydáva všetko, čo súvisí so socializmom a komunizmom. V súčasnom svete, ktorý čoraz viac pripomíňa feudalizmus 14. storočia, kde občania boli rozdelení na šlachtu a poddaných, kde každá skupina mala svoje privilégia a povinnosti, sa občania sveta čoraz viac delia na svetovú aristokraciu a ostatných. Toto rozdelenia narúša filozofia marxizmu, a z tohto dôvodu je to pre nich veľmi nebezpečná filozofia.

Koľko peňazí svetová a lokálne aristokracie vynakladajú v súčasnosti na okydávanie komunistického zázraku v bývalom komunistikom bloku?

Neviem, ale už sa zhruba vie, koľko peňazí sa vynaložilo na odstránenie socializmu v bývalom socialistickom bloku. Podľa vyjadrenia bývalého prezidenta Clintona to bolo 3000 miliárd dolárov. Podľa Center for Defense Information USA (http://www.cdi.org/issues/milspend.html), studená vojna stála len USA 13 100 000 miliónov dolárov, v cenách roku 1996. Ročne to bolo 298,5 miliárd dolárov v cenách roku 1996. Sú to sumy, ktoré si obyčajný smrtelník nevie ani predstaviť.

Prečo súčasná aristokracia bola a je stále ochotná vynaložiť veľké finančné prostriedky na odstránenie a okydávanie socializmu? Prečo sa musí denno-denne okydávať socializmus?

Odpoveď je jednoduchá. Súčasná svetová aristokracia a aj slovenská šľachta si dobre uvedomuje, prečo to robia a musia robiť.

 

Karol Ondriaš

Komentárov
Vyhľadávanie
Prokop   |2009-05-13 18:38:41
to okydávanie naberá na sile a čo ma prekvapuje, je že aj taká relácia
ako z metropole čt1 sobota 125 pravidelne zaraduje okydávací príspevok
ivan  - Thanx   |2009-06-30 04:40:54
thanx!
jora77   |2009-07-15 02:58:56
Интересно получается - вот вы постоянно обновляете и улучшаете свой сайт - как это отражается на его посещаемости. Может у вас есть свои секреты?
Len registrovaní užívatelia môžu pridať komentár!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anketa

Ste za znárodnenie strategického majetku?
 

Externé odkazy